Lawrence Okolie vs Chris Billam-Smith zamanı:…

#Lawrence #Okolie #Chris #BillamSmith #zamanı..

Lawrence Okolie vs Chris Billam-Smith zamanı:…

Eski idman partnerleri Lawrence Okolie ve Chris Billam-Smith, bu hafta sonu bir dünya şampiyonluğu mücadelesinde buluşacaklar.

Okolie, Billam-Smith’in memleketi Bournemouth’a WBO hafif sıklet kemeri ve yenilmemiş bir rekorla giriyor, ancak yarışmacı, sevgili AFC Bournemouth’a ev sahipliği yapan Vitality Stadyumu’ndaki büyük destekle canlanacak.

Okolie, en son dövüşünde Mart ayında David Light’ı geride bıraktı ve yenilen Yeni Zelandalı “hafif bir felç” geçirdi, ancak “tamamen iyileşmesi” bekleniyor. Bu arada Billam-Smith, Aralık ayında Armend Xhoxhaj’a karşı yılın nakavt yarışmacısı oldu.

Okolie (19-0, 14 nakavt) bu hafta Billam-Smith (17-1, 12 nakavt) hakkında şunları söyledi: “Chris, seni seviyorum ama bu sefer nakavtı almam gerekiyor.”

İşte bilmeniz gereken her şey.

Ne zaman?

Karşılaşma 27 Mayıs Cumartesi günü Premier Lig ekibi AFC Bournemouth’a ev sahipliği yapan Vitality Stadyumu’nda oynanacak.

Ana kart 19:00 BST’de (11:00 PT, 13:00 CT, 14:00 ET) başlayacak şekilde ayarlandı ve ana etkinlik için ring yürüyüşlerinin yaklaşık 22:00 BST’de (15:00 PT, 17:00 CT, 18:00 ET) olması bekleniyor.

Nasıl izleyebilirim?

Etkinlik İngiltere’deki Sky Sports’ta canlı yayınlanacak, yayıncının web sitesi ve Sky Go uygulaması da dövüşleri yayınlayacak.

Etkinlik için henüz hiçbir ABD yayıncısı onaylanmadı.

Oranlar

Okolie yenilmedi ve WBO hafif siklet şampiyonu olarak hüküm sürüyor (Steven Paston/PA)

(PA Teli)

Okolie – 2/7

Billam-Smith – 11/4

Beraberlik – 14/1

Betway ile tam oranlar.

Dolu kart (değişebilir)

Lawrence Okolie (şu) vs Chris Billam-Smith (WBO hafif siklet unvanı)

Mikael Lawal (şu) vs Isaac Chamberlain (İngiliz yarı siklet unvanı)

Lee Cutler vs Stanley Stannard (süper siklet)

Mace Ruegg vs Dean Dodge (süper tüy siklet)

Sam Eggington vs Joe Pigford (süper siklet)

Michael McKinson vs TBA (orta siklet)

Tommy Welch, TBA’ya karşı (ağır sıklet)

Karriss Artingsall, Jade Taylor’a karşı (tüy siklet)

buraya tıklayın En son spor videolarının tümü için The Independent’ın Sport YouTube kanalına abone olmak için.