CANLI YAYIN Galatasaray Olaganustu Secim Genel Kurul Toplantisi canli haberizle 2022

­čô║ CANLI YAYIN | Galatasaray ÔÇťOla─čan├╝st├╝ Se├žim Genel Kurul Toplant─▒s─▒ÔÇŁ #canl─▒haber #haberizle 2022 son dakika canl─▒ haberler

2513162 Ki┼či Okudu 49677 Ki┼či Be─čendi – Sende Be─čenebilirsin ­čÖé

Referans sisteminden en ├žok kazand─▒ran, 5$ Hediyeli Minex Partner sitesine kay─▒t olmak i├žin, 5 Dolar hemen kazanmak i├žin bu linke t─▒klay─▒n ve sadece giri┼č yap─▒n yeterli TIKLAYIN

GalatasarayÔÇÖ─▒ yak─▒ndan takip etmek i├žin hesab─▒m─▒za abone ol: http://bit.ly/GalatasaraySK

Di─čer videolar─▒m─▒za da kolayca ula┼čmak i├žin ­čĹç

Galatasaray tarihinden unutulmaz goller:

Gheorghe Hagi’nin Galatasaray’da Att─▒─č─▒ En G├╝zel Goller:

22. ┼×ampiyonluk kutlamalar─▒m─▒za dair her ┼čey:

Uefa Kupas─▒ final ma├ž─▒m─▒z, kupaya uzanan yol ve daha fazlas─▒ i├žin:

Galatasaray – Arsenal UEFA Kupas─▒ Final Ma├ž─▒ geni┼č ├Âzet:

UEFA Kupas─▒ | Galatasaray’─▒n 17 May─▒s 2000 UEFA Kupas─▒ ├ľyk├╝s├╝:

UEFA Kupas─▒ | 17 May─▒s 2000 UEFA Kupas─▒ Fatih Terim Soyunma Odas─▒ Konu┼čmas─▒:

Galatasaray – Arsenal 17 May─▒s 2000 UEFA Kupas─▒ ┼×ampiyonlu─ču Sonras─▒ R├Âportajlar:

Galatasaray 17 May─▒s 2000 Uefa Kupas─▒ Belgeseli:

GalatasarayÔÇÖ─▒ sosyal medyadan da takip edin:

Galatasaray Resmi Facebook Sayfas─▒
­čĹë https://www.facebook.com/Galatasaray

Galatasaray Resmi Twitter hesab─▒:
­čĹë https://twitter.com/GalatasaraySK

Galatasaray Resmi Instagram hesab─▒
­čĹë https://www.instagram.com/Galatasaray/

T├╝rkiyeÔÇÖnin en b├╝y├╝k ve en de─čerli spor kul├╝b├╝ GalatasarayÔÇÖ─▒n YouTube hesab─▒na ho┼č geldiniz. Antrenmanlar─▒m─▒zdan g├Âr├╝nt├╝ler, sporcular─▒m─▒zla r├Âportajlar, ├Âzel i├žerikler ve daha fazlas─▒ i├žin abone olmay─▒ unutmay─▒n!

**

Galatasaray SK Resmi YouTube Sayfas─▒d─▒r
The Official YouTube Channel of Galatasaray

­čô║ CANLI YAYIN | Galatasaray ÔÇťOla─čan├╝st├╝ Se├žim Genel Kurul Toplant─▒s─▒ÔÇŁ #trthaber #habert├╝rk #cnn 2022 canl─▒ haber izle

269 thoughts on “­čô║ CANLI YAYIN | Galatasaray ÔÇťOla─čan├╝st├╝ Se├žim Genel Kurul Toplant─▒s─▒ÔÇŁ #canl─▒ #haberizle 2022”
  1. 127k izleyici vardi doruk noktasinda. Biz muthis bir aileyiz. Butun Galatasaraylilara selam olsun. Yeni baskanimiz, 2ci donem, Dursun Ozbek kulubumuze hayirlara, sampiyonluklara vesile olur insaAllah. Seni cok seviyoruz CIMBOMBOMÔÇÖum! ÔŁĄ´ŞĆ­č卭čç╣­čçĚԺɴŞĆԺɴŞĆԺɴŞĆԺɴŞĆ

2. ┼×uan bizim tek hedefimiz ┼čampiyonluk olmal─▒. Neden diye soracak olursan─▒z, Cumhuriyet’in 100. y─▒l─▒ndaki bu de─čerli ┼čampiyonluk; ├╝lkemizi Avrupa’da en iyi ┼čekilde temsil eden, kurulu┼č amac─▒ T├╝rk olmayan tak─▒mlar─▒ yenmek olan Galatasaray’─▒m─▒za ├žok yak─▒┼čacakt─▒r. Hay─▒rl─▒s─▒ olsun in┼čallah her ┼čey istedi─čimiz gibi olur Allah utand─▒rmas─▒n­čĺŤÔŁĄ´ŞĆ

3. Hay─▒rl─▒ u─čurlu olsun in┼čallah her┼čey yine g├╝zel olacak ­čĺŤÔŁĄ´ŞĆ

4. Planlar projeler transferler… ─░n┼čallah hepsi m├╝kemmel olur ve T├╝rkiye Cumhuriyeti’nin 100. y─▒l─▒nda ┼čampiyon oluruz. ├ç├╝nk├╝ bu ┼čampiyonluk Avrupa’da ├╝lkemizi en g├╝zel ┼čekilde temsil eden, kurulu┼č amac─▒ T├╝rk olmayan tak─▒mlar─▒ yenmek olan Galatasaray’─▒m─▒za ├žok yak─▒┼čacakt─▒r­čĺŤÔŁĄ´ŞĆ­čĆć

5. ─░n┼čallah pi┼čman olmay─▒z ve g├╝zel g├╝nlere do─čru yol al─▒r─▒z­čĺŤÔŁĄ´ŞĆ

6. Ge├žen sefer tam vurgun yapicakken ba┼čkanl─▒ktan olmu┼čtu art─▒k vurgunu yapar dursun ├Âzbek . Ben ┼čahsen gs ma├žlar─▒n─▒ izlemem bu adam gidene kadar

7. Taylan be Berkan ile ┼×amp─▒yonluk felan goremey─▒z !!!!!!!!!!!!!!!!!

8. 1 y─▒l anca dayan─▒r… Getirir yine Fatih Terimi… Bir kurtulamad─▒k ondan da… Sanki d├╝nyada ba┼čka antren├Âr kalmad─▒. Futboldan anlamayan yorum bile yapamayan. Vizyon bu kadar… Hadi da─č─▒l─▒n… Kald─▒─č─▒m─▒z yerden devam ederiz. Adam─▒n i┼čine gelmedi─či zaman i┼či k├Ât├╝ye s├╝r├╝kler sonra yar─▒ yolda b─▒rak─▒r gider. Ad─▒ kovuldu olur. Ke┼čke ger├žekten kovulsa

9. Nihayet beceriksiz burak elmas ve tayfasindan kurdulduk Galatasarayimiza hayirli ugurlu olsun Dursun baskan hos geldin basarilar diliyorum

10. 16. S─▒ra hay─▒rl─▒ olsun seneye g├Âr├╝┼č├╝r├╝z ­čĹő

11. ┼×ampiyon beli arkada┼člar 2022/2023 sezonu ┼čampiyonu GALATASARAY ÔŁĄ­čĺŤCimbom ÔŁĄ­čĺŤ CimbomÔŁĄ­čĺŤ

12. Ba┼čkan ve ekibi in┼čallah ba┼čar─▒l─▒ olur hay─▒rl─▒s─▒ olsun

13. Benim g├Âz├╝mde Erden Timur gelece─čin Mustafa Cengiz’idir , Galatasaray─▒ yemez yedirmez , gerisi ├žokta umurumda de─čil , hay─▒rl─▒s─▒ olsun .

Bir Cevap Yaz─▒n